Що для вас означає 8 Березня: Відповідають на запитання 5 відомих та успішних мам

Напередодні 8 Березня 5 успішних мам зі своїми дітьми взяли участь у спільній зйомці концепт-стору жіночого одягу Marque та еко-концепт-стору Milk Kids та відповіли на запитання: "Що для вас означає свято 8 Березня?"

Наташа Каменська: “У нас у роду по маминій лінії одні дівчатка – весна щодня, але по-справжньому вона починається з 4 березня, це день народження моєї сестри, бабусі та племінниці. Квіти та нескінченні привітання заходять у будинок, а 8 березня – концентрат, адже треба привітати всіх і один одного. Загалом це весело і я люблю цей день”

Поліна Неня: "Тільки ми, жінки, можемо продовжити життя, і все, що з нами пов'язане, - це про кохання, яке нам потрібно цінувати і берегти. 8 Березня і завжди. Тільки так кохання цвіте, і життя, і приходить весна..."

Алла Клименко: "Свято 8 Березня для мене – це кохання. Любов до весни, до мами, дочки та до себе. Добре, що кожне свято – це кохання. Просто щоразу воно до чогось різного".

Аня Козаченко: "8 Березня – день народження моєї бабусі, якої вже з нами немає. Цього дня ми завжди дарували їй великий букет мімози. З того часу дуже люблю мімозу і завжди купую її собі на 8 Березня".

Саша Червоненко: "8 Березня для мене - це насамперед відчуття весни в душі, свого роду обнулення та початок нових мрій та надій".

Над зйомкою працювали:

Стиль: Аня Гончарова

Фотограф: Роман Пашковский

Мейкап та волосся: Майстри салону Backstage

Квіткове оформлення: Ana Flowers

Окрема подяка за проведення зйомки ресторану SHO